OFFICIEEL: De nieuwe captain van Club Brugge is bekend

Osei-Berkoe, Vormer, Acolatse en Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

16 juli 2017 15:20 - Club Brugge zal er komend seizoen een stuk anders uitzien dan vorig seizoen. Niet alleen omdat Michel Preud’homme als trainer vervangen is door Ivan Leko, want er zijn ook heel wat nieuwe gezichten. En er is ook een nieuwe aanvoerder.

Timmy Simons leverde op het einde van vorig seizoen zijn kapiteinsband in, omdat hij dit seizoen meer een rol in de schaduw zal vervullen. Er moest dus een nieuwe captain gekozen worden, en op de fandag werd bevestigd dat dat Ruud Vormer zal worden.

Een grote verrassing is dat niet, want Vormer geldt al langer als één van de leiders van dit club. Bovendien droeg hij in de voorbije vriendschappelijke matchen meestal al de band. Nu werd zijn nieuwe statuut echter helemaal bevestigd.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.