OFFICIEEL: ex-Club-speler Dirar heeft gevraagde transfer beet

Nabil Dirar (AS Monaco)

06 juli 2017 15:15 - In het slot van de wintermercato polste Club Brugge naar een uitleenbeurt van Nabil Dirar. AS Monaco wilde zijn flankaanvaller echter niet laten gaan in volle titelstrijd. Onze gewezen winger accepteerde de houding van zijn club, op voorwaarde dat hij deze zomer andere oorden mocht opzoeken. En zo geschiedde.

Dirar versierde in 2012 een toptransfer voor 7,5 miljoen euro naar het Prinsdom, maar was zijn bankzittersstatuut bij AS Monaco vijf jaar later meer dan beu geraakt. Afgelopen seizoen kwam hij immers niet verder dan 865 speelminuten en één doelpunt.

Intussen is de transfer van onze ex-speler helemaal in kannen en kruiken. Zoals begin vorige maand aangekondigd, zal Dirar komend seizoen uitkomen voor Fenerbahçe. Dat meldt de Turkse topclub op zijn officiële website.

De ervaren Marokkaan gaf onlangs nog aan dat hij ooit wil terugkeren naar België – en dat Club Brugge en Westerlo (op het moment van zijn uitspraak nog een eersteklasser) daarbij een streepje voor hebben -, maar op zijn 31ste wil Dirar duidelijk nog goed zijn brood verdienen in het buitenland.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.