OFFICIEEL: Meunier krijgt een wel erg stevige concurrent bij PSG

Thomas Meunier (Club Brugge)

12 juli 2017 15:30 - Thomas Meunier was afgelopen seizoen één van de revelaties in de Ligue 1. Hij werd bij Paris Saint-Germain binnengehaald als één van de back-ups van Serge Aurier, maar slaagde er geregeld zelfs in om de Ivoriaanse international uit de ploeg te spelen. Komend seizoen zal onze gewezen rechtsachter echter opnieuw zijn tenen mogen uitkuisen. 

Enfant terrible Aurier zal wellicht nog vertrekken bij PSG, maar – zoals maandag aangekondigd – is niemand minder dan Dani Alves vandaag officieel voorgesteld als de nieuwe concurrent van Meunier.

De 34-jarige Braziliaan won afgelopen seizoen zowel het kampioenschap als de nationale beker met Juventus. Hij speelde ook 90 minuten in de Champions League finale, waarin Real Madrid met 1-4 te sterk bleek.

Desondanks liet Alves zijn contract bij De Oude Dame – dat nog tot midden 2018 liep – vorige maand ontbinden en dus was hij op zoek naar een nieuwe werkgever. Aanvankelijk leek hij herenigd te worden met het Manchester City van Pep Guardiola, maar uiteindelijk tekent hij bij de Parijzenaars.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.