OFFICIEEL: Sinan Bolat komt opnieuw in België voetballen

Sinan Bolat (Club Brugge)

17 juli 2017 16:12 - Officieel kan Sinan Bolat de titel van 2016 met Club Brugge op zijn palmares zetten, maar toch was de passage van de Turkse doelman op Jan Breydel er één om snel te vergeten. Bolat kon nooit zijn oude niveau van destijds bij Standard halen en kwam uiteindelijk slechts vijf keer in actie voor Club.

Bolat werd na het verstrijken van zijn uitleenbeurt dan ook snel teruggestuurd naar FC Porto, dat hem het voorbije seizoen stalde bij Nacional en Arouca. Nu keert de 28-jarige echter terug naar België. Antwerp kondigt aan dat het de ex-Bruggeling voor drie seizoenen heeft weten te strikken. Dankzij Luciano D’Onofrio heeft de promovendus sinds kort een bevoorrechte relatie met Porto.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.