Onbegrip voor keuze Leko: “Ik zou echt niet twijfelen”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

28 juli 2017 07:18 - Ivan Leko koos tegen Istanbul Basaksehir opnieuw voor een driemansverdediging, deze keer met Mechele, Denswil en Engels als vervanger van de geblesseerde Poulain. Zij slikten drie tegendoelpunten en als oorzaak daarvan wees Leko naar hun jeugdigheid. Maar dat is geen geldig excuus, vindt Eric Van Meir.

Volgens de analist heeft Club immers de ideale man rondlopen om dat gebrek aan ervaring op te vangen. “Ik begrijp toch niet goed waarom hij niet durft kiezen voor Timmy Simons. Ongetwijfeld topfit, ervaring zat – ook op die positie – en de perfecte speler om als man achter de rechtsvoetige Engels en de linksvoetige Denswil te fungeren”, stelt hij in Het Nieuwsblad.

“Bovendien kan je met Simons de twee systemen spelen: hij kan probleemloos in het middenveld inschuiven. En Timmy heeft leiderschap en is communicatief. Ik zou echt niet twijfelen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.