Onverwachte blijver bij Club Brugge? “Hij is de Messi van België”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

17 juli 2017 07:02 - Club Brugge was uitstekend aan de voorbereiding begonnen, maar na vier opeenvolgende zeges werd er tegen Waasland-Beveren (0-2) en AZ (1-3) verloren. Er is dus nog veel werk aan de winkel voor Ivan Leko, die daarbij op een onverwachte naam beroep hoopt te kunnen doen.

Iedereen was er immers van overtuigd dat José Izquierdo deze zomer andere oorden zou opzoeken. Ook zijn manager verkondigde dat de Gouden Schoen zeker voor 15 juli weg zou zijn, maar Izquierdo is tot op heden nog altijd een speler van Club Brugge.

En bij Leko groeit de hoop dat dat nog even zo zal blijven. “Hopelijk kunnen we hem houden”, verkondigt de trainer aan Sportweekend. “Wat Messi is in Europa, is Izquierdo in België.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.