Opnieuw slecht nieuws voor fans van Club Brugge

Club-fans fuck you

25 juli 2017 18:23 - Na een wisselvallige voorbereiding met vier overwinningen, drie nederlagen en één gelijkspel speelt Club Brugge woensdagavond voor het eerst dit seizoen echt om de knikkers. Blauw-Zwart treft met Istanbul Başakşehir een verraderlijke tegenstander in de derde voorronde van de Champions League.

De vele fans van Club Brugge blijven dezer dagen op hun honger zitten. Nadat afgelopen vrijdag de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao niet werden uitgezonden op de Belgische televisie, zal ook de heenmatch tegen Başakşehir niet beschikbaar zijn op gewone tv.

Enkel betaalzender Proximus TV kocht de rechten voor onze heenmatch tegen de Turkse vicekampioen. De terugmatch in Istanbul – op woensdag 2 augustus om 19.45 uur – is daarentegen te zien op Q2.

Alle Brugse abonnees kunnen de match tegen Başakşehir gratis bijwonen op Jan Breydel. Niet-abonnees betalen €10 (benedenring) of €15 (bovenring) voor een plaatsje in het stadion. Elke CLUB 1891 Member kan maximum vier tickets aanschaffen. De wedstrijd is op het moment van schrijven bijna uitverkocht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.