Opstelling Club Brugge: slachtoffert Leko deze 4 spelers tegen Sporting Lokeren?

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

29 juli 2017 03:00 - Na het 3-3 gelijkspel tegen Istanbul Başakşehir had vooral de verdediging van Club Brugge boter op het hoofd. Desondanks wil Ivan Leko graag vasthouden aan zijn 3-4-3 systeem met mee oprukkende backs. Al is de kans groot dat de invulling van de namen tegen Sporting Lokeren anders zal zijn.

Zo denken ze bij Het Laatste Nieuws dat Leko ten opzichte van de heenmatch in de derde voorronde in de Champions League vier wijzigingen zal doorvoeren op Daknam. Enerzijds omdat enkele jongens hun kans niet grepen, anderzijds door het drukke wedstrijdschema.

“Pal tussen de twee Europese matchen tegen Başakşehir in opent Club Brugge vandaag de competitie op Lokeren, geen makkelijke opdracht. Met het oog op de return in Turkije geeft Leko op Daknam dan ook enkele spelers rust. Zo is het aannemelijk dat Refaelov en Dennis aan de kant blijven. Izquierdo heeft ritme nodig en mag hopen op een basisplaats, terwijl Vanaken de aangewezen vervanger is van Refaelov. Perbet en Mechele moeten na hun zwakke prestatie mogelijk plaats ruimen voor Vossen en Simons in het 3-4-3-systeem dat wellicht onveranderd blijft”, klinkt het.

Het Nieuwsblad verwacht dan weer dat Touba de voorkeur zal krijgen op De Bock en gaat er vanuit dat Dennis – één van de smaakmakers tegen Başakşehir – wél opnieuw mag opdraven.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Horvath, Denswil, Simons, Engels, Palacios, De Bock, Nakamba, Vormer, Vanaken, Izquierdo en Vossen

Verwachte opstelling Club Brugge (HNB)

Horvath, Denswil, Simons, Engels, Palacios, Touba, Nakamba, Vormer, Vanaken, Dennis en Vossen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.