Opvallend: zoon Verhaeghe duikt op bij andere eersteklasser

Bart Verhaeghe speech

22 juli 2017 19:49 - Bart Verhaeghe is sinds 2011 voorzitter van Club Brugge en groeide in die periode uit tot één van de meest prominente figuren van het Belgische voetbal. Zelf bouwde de sterke man van Uplace nooit een voetbalcarrière uit, al blijken er wel talentvolle genen in de familie te zitten.

Verhaeghe’s zoon Lucas speelt immers al enkele jaren bij de jeugd van KV Mechelen en daar komt hij stilaan dicht bij het eerste elftal. De 17-jarige stond in de basis bij de A-ploeg voor de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen Union, die met 1-0 gewonnen werd door KVM. Verhaeghe speelde uiteindelijk een helft mee. Wie weet zien we in de toekomst wel meer van hem in de Jupiler Pro League…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.