Pech voor Club Brugge: revelatie van de voorbereiding mist competitiestart

Osei-Berkoe, Vormer, Acolatse en Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

25 juli 2017 01:00 - Club Brugge heeft een wisselvallige voorbereiding achter de rug. Met overwinningen tegen Westkapelle (0-9), KSV Oudenaarde (0-6), Torhout KM (0-2) en FC Oleksandria (0-3) begon Blauw-Zwart veelbelovend, maar vier opeenvolgende matchen zonder driepunter tegen Waasland-Beveren (0-2), AZ (1-3), Sparta Rotterdam (1-1) en Athletic Bilbao (0-2) brachten de nodige zorgen met zich mee. Eén van de uitblinkers tijdens de voorbereiding is bovendien out.

Elton Acolatse staat niét op de Europese lijst van Club Brugge. De 21-jarige flankaanvaller die transfervrij overkwam van Westerlo was flink op dreef in de voorbereiding, maar zal de eerste match van het seizoen op bezoek bij Sporting Lokeren sowieso aan zich voorbij moeten laten gaan vanwege een liesblessure.

Volgens Het Nieuwsblad wil Club absoluut geen risico nemen met zijn vleugelspits. Pas als Acolatse helemaal fit is, verschijnt hij opnieuw tussen de lijnen. Voorlopig is nog niet meteen duidelijk hoe lang het jeugdproduct van Ajax aan de kant zal moeten staan. Eerder viel ook centrale verdediger Benoît Poulain al geblesseerd uit tijdens de Brugse Metten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.