Perbet kan het niet laten en pakt uit met sneertje aan het adres van AA Gent

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

14 juli 2017 06:00 - Begin deze maand ruilde Jérémy Perbet de B-kern van AA Gent in voor de A-kern van Club Brugge. In tegenstelling tot Hein Vanhaezebrouck is Ivan Leko namelijk grote fan van de 32-jarige Fransman. 

Perbet vond 16 keer de weg naar doel bij de Buffalo’s, maar mocht niet mee op oefenstage en aast om die reden op revanche. “Ik ga beide clubs niet vergelijken, want dan creëer ik enkel maar problemen. Ik heb er mijn idee over en later op het seizoen zal moeten blijken of ik juist was. Het enige wat nu telt is kampioen spelen. En in Brugge heb ik daar veel meer kans toe dan bij andere Belgische clubs.”

Toch is de goalgetter niet vergeten hoe hij in de Ghelamco Arena behandeld werd en blijft een sneertje dan ook niet achterwege. “Ik bevond me in een delicate situatie bij Gent, maar nu zit ik opnieuw bij een echte topclub. Nog belangrijker dan doelpunten scoren, is hier mentaliteit tonen. Toen Leko mij belde voor ik tekende, zei hij dat het ook daarom was dat hij me wou”, besluit Perbet in Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.