Perbet wil revanche nemen op Vanhaezebrouck: “Een gebrek aan respect”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

13 juli 2017 18:38 - Op zaterdag 1 juli verraste Club Brugge vriend en vijand door Jérémy Perbet weg te kapen uit de B-kern van AA Gent. Twee weken later bereidt de 32-jarige Fransman zich volop voor op voetbalseizoen 2017-2018 en praat hij voor het eerst over zijn opmerkelijke overstap. 

“Dit was het ideale moment”, vertelt Perbet aan Het Laatste Nieuws. “Charleroi had onvoldoende geld om mij te halen. Genk was een mooie optie en dan kon ik ook nog naar Dubai. Ik vind mezelf nog te jong om enkel aan het geld te denken en heb voor die laatste optie snel bedankt. Toen Club op de proppen kwam, was de keuze snel gemaakt. Mijn makelaar had quasi in elke transferperiode contact met Club over mij, maar in het verleden is de transfer nooit kunnen doorgaan.”

Perbet vond 16 keer de weg naar doel bij de Buffalo’s, maar Hein Vanhaezebrouck stak nooit onder stoelen of banken dat hij de aanvaller tekort vond schieten als targetspits. “Het was een bizar seizoen. Met de coach was het gecompliceerd. We hadden nooit ruzie, maar communicatie was er ook niet. Sowieso is hij iemand die al weinig met zijn spelers praat. Ik speelde mijn matchen en was vaak beslissend. Mijn transfer naar Club Brugge bewijst dat mijn seizoen wél goed was.”

“Veel mensen van de club hebben mij oprecht bedankt voor mijn diensten, toch vond ik het een gebrek aan respect dat ik plots met de beloften moest meetrainen. Ik ben 32 jaar oud en dus geen kind meer, maar toch werd ik zonder uitleg van de coach in het begin van de voorbereiding teruggezet. Hoewel ik vaak beslissend was, mocht ik niet mee op stage vertrekken”, foetert Perbet. Straks wil hij revanche nemen met goeie prestaties op Jan Breydel. “Ik zou graag kampioen worden met Club en zal er alles aan doen om veel goals te scoren.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.