Perbet wil schitteren bij Club: “Beter doen dan bij AA Gent”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

02 juli 2017 02:36 - Club Brugge pakte zaterdag verrassend genoeg uit met de komst van Jérémy Perbet. De Franse goaltjesdief komt over van AA Gent, waar hij vorig seizoen clubtopschutter was maar toch moest vertrekken. En Perbet komt met grote ambities naar Club.

“Na een woelige dag ben ik naar Club Brugge getransfereerd (wat is mijn makelaar toch goed). Ik ben ambitieus en supergemotiveerd om meer te scoren dan mijn 16 goals van afgelopen seizoen bij de Buffalo’s. Een ander groot doel is de poules van de Champions League halen”, schrijft de spits op Twitter.

“Bedankt aan Club Brugge om me dit krediet en vertrouwen te geven. Ik wil ook AA Gent en zijn fans bedanken voor het mooie seizoen. Veel geluk aan de Buffalo’s. Ik ben ook geraakt door de vele mooie boodschappen en steunbetuigingen van de Carolo’s, die ik ook wil bedanken. Morgen vertrek ik op stage met mijn nieuwe Club! Allez Club Brugge!!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.