Prachtig gebaar! Club-fans willen speler met kanker een hart onder de riem steken

Club-spelers vieren overwinning met fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

09 juli 2017 09:08 - Club Brugge neemt het later deze maand in het kader van de Brugse Metten op tegen de Spaanse subtopper Athletic Bilbao. Omdat één van de spelers van die club kanker heeft, willen de supporters van Blauw-Zwart de man in kwestie een hart onder de riem steken.

Het gaat om Yeray Alvarez, een 22-jarige verdediger bij wie onlangs teelbalkanker werd vastgesteld. Alvarez, vorig seizoen een vaste waarde bij Athletic Bilbao, wacht nu een revalidatie, maar zijn ploegmakkers staan als één blok achter hem.

Zo besliste de voltallige selectie van Bilbao om zich kaal te scheren. Een prachtig gebaar. Ook bij Club Brugge willen ze hun duit in het zakje doen. Tijdens de Brugse Metten tegen Bilbao willen de fans uitpakken met een krachtige You’ll Never Walk Alone aan het adres van Alvarez.

Later tijdens de wedstrijd, in minuut 27 (het rugnummer van Alvarez, nvdr), willen de supporters van Blauw-Zwart ook een minuut lang klappen voor de speler. Eveneens een knap gebaar!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.