Simons en Vormer oordelen over eerste weken van Leko bij Club

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

17 juli 2017 16:02 - Ivan Leko is ondertussen een viertal weken trainer van Club Brugge. Die periode verliep met ups en downs: in de oefenwedstrijden tegen Westkapelle, Oudenaarde, KM Torhout en FC Oleksandria maakte Blauw-Zwart een goede indruk, de laatste twee partijen tegen Waasland-Beveren en AZ waren iets minder.

Toch ziet Timmy Simons het volledig zitten met Leko aan het roer. “Elke trainer heeft zijn eigen filosofie en eigen structuur en automatismen die hij in de ploeg wil krijgen. Dat heeft natuurlijk tijd nodig. Maar Ivan is iemand die zeer duidelijk is in zijn manier van spelen en daar houd ik wel van”, vertelt de ouderdomsdeken aan VTM Nieuws.

En ook nieuwbakken aanvoerder Ruud Vormer heeft er alle vertrouwen in. “Ik ken deze trainer nog maar drie weken, Michel Preud’homme heb ik drie jaar gehad. We zullen er nu dus achter komen hoe het gaat, maar het ziet er wel goed uit”, zegt hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.