Simons heeft er nu al een goed oog in: “Hij zal straks het vertrouwen krijgen”

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

07 juli 2017 08:53 - Timmy Simons zoekt op zijn 40ste wellicht wat meer de schaduw op. De aanvoerder blijft ook dit seizoen speler van Club Brugge, maar zal meer de rol van mentor vervullen en minder aan spelen toekomen. Met Marvelous Nakamba werd er een opvolger aangetrokken.

“Ik ben nog altijd prof en zal het hem niet eenvoudig maken, maar hij zal dus wel het vertrouwen krijgen”, bevestigt Simons in Het Laatste Nieuws. “En ik zal hem daarin steunen. Als de coach voor Marvelous kiest, zal ik er altijd voor hem zijn. Als ik hem nu zie trainen, dan zal hij straks het vertrouwen krijgen om te spelen en het zeker en vast goed doen.”

“Geef hem maar de kans om te laten zien wat hij kan. Ik wil nog steeds zo fit mogelijk zijn. Als de coach en de ploeg me nodig hebben, zal ik er staan. Voor mij is het team nu nóg belangrijker. Zo ver mogelijk geraken in drie competities, daar gaat het om.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.