Simons is duidelijk over zijn afscheid: “Honderd procent zeker”

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

07 juli 2017 08:18 - Het heeft deze keer lang geduurd voor er zekerheid was over de toekomst van Timmy Simons bij Club Brugge. Vlak na het einde van het seizoen kwam er uiteindelijk uitsluitsel: de captain doet er nog een seizoen bij, maar dan wel in een andere rol. Met Marvelous Nakamba werd er ook een opvolger gehaald.

“De afspraak was: er komt iemand op mijn positie, die het vertrouwen zal krijgen om zijn kwaliteiten te tonen. Ik ben 40 jaar en kan niet voorspellen of ik nog het hele seizoen zal spelen. Dan is het goed dat ze iemand met kwaliteiten gehaald hebben. Maar je hebt ook nog Claudemir bijvoorbeeld, dus het gaat niet enkel over mij of Nakamba”, legt Simons uit in Het Laatste Nieuws.

Na dit seizoen is de spelerscarrière van Simons onherroepelijk voorbij. “Jawel. Dit wordt mijn laatste seizoen. Honderd procent zeker. Ik kan niet voetballen tot mijn vijftigste, hé. Na dit sei- zoen is het voorbij. Noteer maar.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.