Slecht nieuws op komst voor Thomas Meunier?

Thomas Meunier (Club Brugge)

10 juli 2017 15:33 - Toen Thomas Meunier vorige zomer de deur in Jan Breydel dichttrok en naar Paris Saint-Germain verkaste, waren er heel wat twijfels bij de meeste waarnemers. De Rode Duivel liet zich echter al in zijn eerste jaar in positieve zin opmerken bij de Parijzenaars. Mogelijk krijgt hij komend seizoen wel een erg stevige concurrent in de strijd om een basisplek.

Meunier verzamelde bijna 1700 speelminuten bij PSG en werd zelfs beschouwd als de beste transfer van de Franse vicekampioen. Bij momenten slaagde hij er zelfs in om enfant terrible Serge Aurier op de bank te houden. Volgens L’Equipe is de kans reëel dat de gewezen rechtsachter van Club Brugge straks concurrentie krijgt van niemand minder dan Dani Alves.

De 34-jarige Braziliaan won zowel het kampioenschap als de nationale beker met Juventus. Desondanks liet hij zijn contract, dat nog tot midden 2018 liep, vorige maand ontbinden en dus is hij op zoek naar een nieuwe club. Eerder werd Alves ook al uitvoerig aan Manchester City gelinkt, waar hij herenigd zou worden met Pep Guardiola.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.