Slecht nieuws voor Leandro Pereira en Club Brugge

Leandro Pereira (Club Brugge)

13 juli 2017 16:30 - Het gaat van kwaad naar erger voor Leandro Pereira. De geflopte Bruggeling probeerde bij zowel Palmeiras als Sport Recife zijn torinstinct terug te vinden, maar slaagde daar allesbehalve in. Sinds hij Jan Breydel verliet, vond hij amper drie keer de weg naar doel in 24 matchen. Een bijzonder magere balans met andere woorden. Het gevolg was dat Sport Recife niet langer rekende op de 26-jarige Braziliaan en in onderling overleg werd zijn contract tot midden 2018 ontbonden.

“Leandro maakt geen deel meer uit van de spelerskern van Sport Recife. De speler bereikte een akkoord over het beëindigen van zijn contract en keert terug naar zijn moederclub Club Brugge in België”, klonk het formeel. Maar met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Jérémy Perbet, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Carlos Strandberg beschikt Ivan Leko al over heel wat aanvallend geweld. Speelkansen bij Blauw-Zwart zijn dan ook niet aan de orde.

Chapecoense gooide Pereira een reddingsboei toe, maar volgens Clic RDC geraakt de Brugse aanvaller niet door de medische testen. Zijn knie zou de grote boosdoener zijn. Bepaalde bronnen spreken zelfs van een gescheurde kruisband, waardoor een operatie onafwendbaar is. In dat geval zou Pereira ook minstens enkele maanden moeten revalideren en wordt zijn transferwaarde er logischerwijs niet beter op.

In de zomer van 2015 betaalde Blauw-Zwart nog zo’n 3,5 miljoen euro voor de spits. Chapecoense wacht voorlopig nog even af alvorens een definitieve beslissing te nemen over de eventuele overname van Pereira.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.