‘Smaakmaker Club Brugge verlaat trainingskamp en is op weg naar Antwerp’

Sander Coopman in actie

04 juli 2017 01:00 - Van 2 tot 9 juli vertoeven Ivan Leko en zijn troepen op oefenkamp in het Nederlandse Garderen. In de tussentijd moet de Brugse kern verder uitgedund worden. Hoewel Sander Coopman afgelopen weekend opnieuw zijn vertrouwde rugnummer 43 toegewezen kreeg, lijkt hij alsnog op weg naar de uitgang bij Club Brugge.

Op Jan Breydel geloven ze nog altijd in de kwaliteiten van Coopman, getuige daarvan zijn contractverlenging van vorige maand tot 2020. Desondanks dacht Club erover na om de 22-jarige flankaanvaller opnieuw uit te lenen aan Zulte Waregem. Een akkoord was in de maak, maar Essevee wil tot dusver de €200.000 huurprijs niet betalen.

Wellicht is het Antwerp dat daarvan profiteert. Zo weet Het Nieuwsblad dat The Great Old op het punt staat om Coopman binnen te halen. Een akkoord met Club en de middenvelder zelf is nabij. Het Laatste Nieuws meldt zelfs dat de speler het Brugse trainingskamp al verlaten heeft.

Het is nog niet duidelijk of het om een definitieve transfer of om een uitleenbeurt gaat, maar gezien zijn eerdere contractverlenging lijkt een huurovereenkomst waarschijnlijker. Op de Bosuil zou Coopman herenigd worden met ex-ploegmaat Tuur Dierckx. Vorig seizoen was de vleugelspits – onder de vleugels van Francky Dury – één van de smaakmakers in Play-Off 1.

UPDATE: Daar is Coopman weer! Update over getouwtrek rond flankaanvaller

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.