Transfer Claudemir zorgt voor record bij Club Brugge

Claudemir inworp (Club Brugge - Charleroi)

19 juli 2017 12:30 - In januari 2015 streek Claudemir neer bij Club Brugge. De van FC Kopenhagen overgekomen middenvelder kon aanvankelijk de Brugse fans niet echt overtuigen, maar won naarmate de tijd verstreek meer en meer zieltjes. Michel Preud’homme omschreef hem tijdens de Play-Offs van afgelopen seizoen zelfs als een ideale Club-speler die áltijd zijn truitje nat maakt.

Na 88 matchen, waarin Claudemir goed was voor 4 goals en 13 assists, trekt de 29-jarige Braziliaan de deur in Jan Breydel definitief achter zich dicht. De middenvelder had het nochtans erg naar zijn zin bij Club, maar het lucratieve aanbod van Al-Ahli kon hij naar eigen zeggen niet laten schieten op zijn leeftijd.

Claudemir neemt afscheid met een record bij Blauw-Zwart. Zo werd de officiële tweet van zijn overgang van Club naar het Saoedische Al-Ahli op het moment van schrijven al meer dan 3.300 keer geretweet. Het vorige record is daarmee ruimschoots aan diggelen geslagen. @ClubBrugge was zelfs even trending in Saoedi-Arabië.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.