Transferadvies voor Engels en Club Brugge: “Dat is van levensbelang”

Bjorn Engels kopbal

22 juli 2017 16:10 - Geen Björn Engels in de selectie voor de Brugse Metten, want Ivan Leko lijkt niet op de 22-jarige verdediger te rekenen zolang die met zijn hoofd bij een transfer zit. Daarnaast ontbrak nog een aantal andere spelers wegens transferbeslommeringen. Zo ook Ricardo van Rhijn, die moet vertrekken en geen deel meer uitmaakt van de A-kern.

“Van Rhijn mag weg en er zou heel wat interesse zijn. Het is een echte topper op zijn positie”, oordeelt Eric Van Meir nochtans bij Play Sports. Voor de analist is het dan ook duidelijk. “Het is dan ook van levensbelang dat er, mocht hij effectief vertrekken, een goede vervanger wordt aangetrokken.”

Over de situatie van Engels heeft Van Meir ook een duidelijke mening. “Hij aast al enige tijd op een transfer, maar hij zal eerst een volledig seizoen fit moeten blijven en op niveau moeten spelen om zich te bewijzen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.