Twee Club-spelers maken indruk: “Een alternatief voor hem lijkt veel meer aan de orde”

Club-spelers juichen (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

17 juli 2017 07:07 - Club Brugge liep zaterdag tegen zijn tweede opeenvolgende nederlaag van deze voorbereiding aan. Tegen AZ ging het onderuit met 1-3, ondanks dat Ivan Leko zijn type-elftal liet opdraven. Toch was lang niet alles slecht, want twee spelers maakten opnieuw indruk.

“Op basis van vier weken voorbereiding heeft Club er met Anthony Limbombe en Lior Refaelov twee spelers bij”, schrijft Het Laatste Nieuws. “Limbombe is voor het eerst helemaal fit in Brugse loondienst en dat is eraan te zien. Zaterdag pakte de linkerflank uit met veel goeie acties en pikte hij ook zijn doelpuntje mee. Nu de liesproblemen definitief van de baan zijn, lijkt de vorig seizoen van NEC overgenomen flankaanvaller eindelijk klaar om te tonen wat hij in zijn mars heeft.”

“Aan de overzijde liet ook Refaelov mooie dingen zien. Als hij fit blijft, heeft Club een wapen terug. Met ook nog Rotariu, Dennis en Acolatse achter de hand zou Club het vertrek van José Izquierdo moeten kunnen opvangen. Een waardig alternatief zoeken voor Vanaken lijkt op dit moment meer aan de orde, want daar is de spoeling toch veel dunner”, concludeert de krant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.