“Vanaf dat ik hoorde dat Club geïnteresseerd was, wist ik naar waar ik wilde”

Jordi Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

03 juli 2017 15:59 - Club Brugge haalde deze zomer al een hele lading nieuwe spelers binnen. Maar liefst acht nieuwe gezichten streken de voorbije weken neer op Jan Breydel en dus hebben de fans nog veel werk om met al die nieuwelingen kennis te maken. Club TV onderwerpt de nieuwkomers daarom aan een ‘ClubScan’.

Jordi Vanlerberghe werd als eerste voor de camera gehaald en hij kwam onder meer terug op het verloop van zijn transfer. “Afgelopen winter was het Standard dat als eerste geïnformeerd had. Niet zoveel later kwam Brugge er ook bij. Dan is er ook contact opgenomen met de clubs”, vertelt de middenvelder.

“Maar vanaf het moment dat ik hoorde dat Club geïnteresseerd was, wist ik naar waar ik wilde. En dat was alleen naar hier. Ik ben ook heel blij dat dat uiteindelijk is kunnen gebeuren.”

Bekijk hier de volledige ClubScan van Jordi Vanlerberghe

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.