Vanhaezebrouck zet vete met Perbet voort: “Ik was niet verrast”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

26 juli 2017 12:06 - Club Brugge plukte deze zomer verrassend Jérémy Perbet weg bij AA Gent. De Franse spits had het helemaal gehad bij AA Gent en omgekeerd ook, want Hein Vanhaezebrouck had hem naar de B-kern verwezen. Tussen Vanhaezebrouck en Perbet boterde het nooit echt.

Na zijn transfer sneerde Perbet dan ook naar Vanhaezebrouck en die antwoordt nu in Het Laatste Nieuws. “Club is een concurrent, ja, maar als wij een probleem hadden gehad met het feit dat Perbet naar daar is, dan was de transfer niet doorgegaan. Kijk, ik ben blij voor hem dat hij een ploeg heeft gevonden, want het had geen zin om Perbet te houden als derde spits”, legt hij uit.

“Zijn commentaar nadien is voor zijn rekening. Als hij zegt dat Club een grotere club is dan AA Gent, dan is dat goed, hé. Ik hoop het voor hem. Ik was trouwens niet verrast door zijn uitspraken”, kan Hein een sneertje toch niet laten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.