‘Verguisde Gedoz kan na zes maanden alweer transfer maken’

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

01 juli 2017 07:04 - In januari trok Felipe Gedoz na 2,5 jaar de deur van Club Brugge achter zich dicht. De Braziliaan kwam op het einde amper nog aan spelen toe en er gingen alsmaar meer geruchten de ronde over een gebrek aan professionaliteit bij de middenvelder. Hij keerde terug naar zijn thuisland, waar Atletico Paranaense 1,2 miljoen euro op tafel legde.

Maar amper zes maanden later heeft Gedoz het ook daar te bont gemaakt. Omwille van disciplinaire redenen werd hij twee weken geleden uit de A-kern gezet. Voor de 23-jarige is er echter aan interesse geen gebrek. Volgens UOL Esporte hebben een aantal clubs al naar hem geïnformeerd, waaronder Vitoria.

Toch lijkt die transfer niet door te gaan, omdat Vitoria nog een schuld bij Atletico Paranaense heeft openstaan van een vorige transfer. Ook andere clubs lijken voorlopig niet al te veel kans te maken. De verwachting zou immers zijn dat Gedoz één van de komende dagen opnieuw zijn opwachting in de A-kern zal maken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.