Verhaeghe spreekt klare taal over de transferplannen van Club

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

30 juli 2017 13:00 - Bart Verhaeghe had deze zomer het nodige werk om Club Brugge klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. Hij moest op zoek naar een nieuwe coach na het vertrek van Michel Preud’homme en Club trok ook nog eens maar liefst negen nieuwe spelers aan. Daarbij zaten heel wat verrassende namen.

Voor de buitenwereld tenminste, want Verhaeghe kende de meeste nieuwkomers al langer. “We hebben een goed scoutingsnetwerk. Dennis kende niemand, maar we volgen hem al heel lang. Ook Nakamba volgen we al 4 à 5 jaar. De naam van de spelers is niet altijd evident, het gaat om wat ze presteren op het veld”, vertelde de voorzitter in De Ochtend.

En hij geeft meteen aan dat er nog transferactiviteit verwacht mag worden. “De transferperiode duurt nog een maand en daar kan nog zeer veel in gebeuren. Wij hebben absoluut nog plannen. Er moeten nog uitgaande transfers gebeuren en er zullen ook nog inkomende transfers zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.