Verrassend: deze speler van Club Brugge speelde al de meeste minuten tijdens de voorbereiding

Simons en Vossen

08 juli 2017 11:13 - Ivan Leko heeft zijn eerste weken als trainer van Club Brugge achter de rug. Hoewel er enkele veranderingen zaten aan te komen, lijkt alles voorlopig nog wat bij het oude te blijven…

Zo maakte Leko al in elke oefenwedstrijd gebruik van… Timmy Simons. Dat meldt Het Nieuwsblad. Onze kapitein verlengde aan het einde van vorig seizoen zijn aflopende contract, maar zal in een ideale wereld nog weinig officiële wedstrijden spelen. Maar tijdens de voorbereiding valt daar dus weinig van te merken.

Met 195 minuten speeltijd voert Simons samen met zeven anderen het klassement aan. Simons’ concurrenten speelden tot dusver allen minder mee. Niet onlogisch, want nieuwkomer – en Simons’ opvolger? – Marvelous Nakamba sloot pas veel later aan bij Club.

“De beste zal spelen”, is Leko duidelijk in Het Nieuwsblad. “Maar we hebben ook nieuwe jongens gehaald die meteen inzetbaar zijn. Kijk, Timmy kent zijn situatie en toont zich vanaf dag één van deze voorbereiding een voorbeeld voor iedereen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.