(VIDEO) – Club-aanwinst McGree dribbelt 4 man en scoort!

Riley McGree scoort voor de U23 van Australië

20 juli 2017 13:00 - Club Brugge kondigde dinsdagnamiddag de langverwachte komst aan van Riley McGree. Blauw-Zwart moest slechts €69.000 euro voor de box-to-box middenvelder neertellen, maar toch wordt er op termijn veel verwacht van één van de grootste talenten van Australië.

McGree moet nog even wachten alvorens hij kan aansluiten bij Club Brugge. De 18-jarige middenvelder is momenteel namelijk actief in Myanmar voor een tornooi met de Australische beloften, ook wel de Olyroos genoemd.

Tegen Brunei speelde McGree volgens FourFourTwo een puike partij en scoorde hij de beslissende 2-0. Vrijdag wacht voor de U23 van Australië een confrontatie met Singapore, zondag volgt dan de slotmatch tegen het gastland.

Doelpunt McGree vanaf 02’30”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.