(VIDEO) – Hilariteit alom op teambuilding! Vanaken heeft het gemunt op cameraman

Hans Vanaken heeft het gemunt op de cameraman tijdens de teambuilding

07 juli 2017 13:44 - Ivan Leko beulde zijn troepen deze week in Garderen al stevig af, maar de boog kan natuurlijk geen volledige week gespannen staan. Er werd dan ook even tijd gemaakt voor teambuilding in de vorm van een competitie met boogschieten, voetbiljart, voetdarts en frisbee.

De spelers amuseerden zich duidelijk kostelijk, al stond het vizier van Hans Vanaken duidelijk niet zo scherp. Of net wel… Bekijk hieronder de hilarische beelden!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.