(VIDEO) – Kijk hier hoe Club Brugge Torhout over de knie legde

Benoit Poulain (Westkapelle - Club Brugge)

02 juli 2017 12:10 - Club Brugge heeft zaterdagavond ook zijn derde oefenwedstrijd van deze zomer gewonnen. In tegenstelling tot de matchen tegen Westkapelle en Oudenaarde deed Club het deze keer iets zuiniger en hield het de score op 0-2. Hieronder de beelden van de nieuwe overwinning.

Club was wel duidelijk de betere van Torhout, maar miste een karrenvracht kansen. Poulain en Coopman zorgden uiteindelijk wél voor doelpunten, terwijl Limbombe twee keer het doelhout trof. Lees hier het matchverslag.

Beelden KM Torhout – Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.