(VIDEO) – Kijk hoe Club Brugge en Sparta Rotterdam de punten deelden na potige partij voetbal

Jérémy Perbet schermt de bal af (Club Brugge - AZ)

20 juli 2017 02:30 - In aanloop naar de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao werkte Club Brugge woensdagnamiddag nog een oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam af. Ivan Leko stuurde daarbij voornamelijk jongens zonder al te veel speelminuten de wei in. 

Na nederlagen tegen Waasland-Beveren (0-2) en AZ (1-3) kon Blauw-Zwart ook Sparta Rotterdam niet opzijzetten. Jérémy Perbet en Ilias Alhaft zorgden voor een billijk gelijkspel. De Nederlandse club eindigde vorig seizoen als vijftiende in de Eredivisie en kon zo nipt de nacompetitie ontlopen. Lees hier het matchverslag.

Samenvatting Club Brugge – Sparta Rotterdam

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.