(VIDEO) – Kijk hoe Club Brugge zijn eerste nederlaag van deze voorbereiding leed

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

09 juli 2017 13:50 - Na vier oefenmatchen had Club Brugge nog geen enkel tegendoelpunt geïncasseerd, maar tegen Waasland-Beveren moest Guillaume Hubert zich twee keer omdraaien in één helft. Een afgeweken schot van Aleksandar Boljević en een binnentikker van ex-speler Zinho Gano zorgden voor een 0-2 nederlaag.

Het was zaterdagavond een blij weerzien met gewezen assistent-coach Philippe Clement, maar tussen de lijnen werd het een draak van een wedstrijd. De zware trainingsweek speelde de manschappen van Ivan Leko duidelijk parten. Lees hier het matchverslag. Onderstaand de beelden.

Samenvatting Club Brugge – Waasland-Beveren

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.