(VIDEO) – Kijk hoe Dennis zich tegen FC Oleksandria opnieuw in de kijker speelde

Emmanuel Dennis (Westkapelle - Club Brugge)

06 juli 2017 02:30 - Club Brugge heeft ook zijn vierde oefenmatch tot een goed einde gebracht. FC Oleksandria speelt straks de derde voorronde van de Europa League, maar de Oekraïners slaagden er zelden in om een deftige kans bij elkaar te voetballen tegen het goed georganiseerde blok van Blauw-Zwart. 

Vooral in de eerste helft legden de manschappen van Ivan Leko ook mooie aanvalspatronen op de mat. Met als absolute uitblinkers Elton Acolatse en Emmanuel Dennis. De teller van laatstgenoemde staat nu overigens op 3 stuks, waardoor hij samen met Jelle Vossen de voorlopige topschutter is in Garderen. Cools en Poulain hebben elk 2 goals achter hun naam staan.

Samenvatting FC Oleksandria – Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.