(VIDEO) – Kijk hoe Joske zijn blijde intrede maakt in Garderen

(VIDEO) - Kijk hoe Joske zijn blijde intrede maakte in Garderen

06 juli 2017 02:00 - Terwijl Norman Capuozzo – de manager van José Izquierdo – volop onderhandelt over de nieuwe bestemming van de Gouden Schoen, arriveerde de kersverse Colombiaanse international woensdagavond op stage in het Nederlandse Garderen. 

Het werd een blij weerzien met zijn ploegmaats, alsook teammanager Dévy Rigaux. Tijdens de met 0-3 gewonnen oefenmatch tegen FC Oleksandria sloeg hij dan weer een babbeltje met algemeen directeur Vincent Mannaert.

Eén ding is nu al heel erg duidelijk: Joske zal gemist worden. Zowel op als naast het veld. Maar tegelijkertijd gunt ook elke Bruggeling hem zijn droomtransfer naar de Premier League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.