(VIDEO) – North Fanatics laten zich van hun beste kant zien met hartverwarmend spandoek

North Fanatics (Club Brugge)

21 juli 2017 19:45 - Vrijdagavond beëindigt Club Brugge zijn voorbereiding met de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao. In die wedstrijd werd er niet alleen in de 23ste minuut ter ere van François Sterchele geapplaudisseerd, maar ook in de 27ste minuut als steunbetuiging aan het adres van Bilbao-speler Yeray Alvarez.

Alvarez kreeg onlangs te horen dat hij opnieuw behandeld moet worden voor teelbalkanker. Eind vorig jaar werd de aandoening een eerste keer aangetroffen bij de 22-jarige centrale verdediger. Hij liet de tumor toen verwijderen en stond enkele weken later alweer op het trainingsveld.

De North Fanatics gingen nog een stapje verder dan een minuut applaus en creëerden een spandoek voor Alvarez: “Kanker kent geen kleuren. Sterkte Yeray!” Een knap gebaar, waarvoor de Brugse aanhang op sociale media alvast bedankt werd door fans van Athletic Bilbao.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.