(VIDEO) – Oeps! Dennis letterlijk en figuurlijk in z’n blootje gezet door straatvoetballer

Emmanuel Dennis krijgt een panna aangesmeerd op de fandag van Club Brugge

19 juli 2017 13:00 - Afgelopen zondag vonden meer dan 20.000 supporters van Club Brugge hun weg naar de fandag. Naast de spelersvoorstelling en handtekeningensessies werden er tal van randactiviteiten rond het Jan Breydelstadion georganiseerd. 

Zo kon elke fan het aan de Pepsi-stand opnemen tegen één van de mannen van Streetsoccer Belgium. Ook zomeraanwinst Emmanuel Dennis ging de uitdaging aan, maar dat verliep niet bepaald van een leien dakje. Onderstaand de amusante beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.