(VIDEO) – Penalty in de laatste minuut? Kolfje naar de hand van Victor Vazquez!

Victor Vazquez scoort penalty met Toronto tegen New York City

21 juli 2017 00:59 - Zijn lucratieve transfer naar het Mexicaanse Cruz Azul draaide uit op een sisser, maar bij het Canadese Toronto FC heeft Victor Vazquez zijn beste vorm weer helemaal te pakken. De ex-Bruggeling is één van de absolute smaakmakers in de MLS.

Donderdagnacht stonden met Toronto en New York City de nummers één en drie tegenover elkaar. Het zag er lang naar uit dat Vazquez & co kostbare punten in de strijd om de titel zouden laten liggen, maar het venijn zat hem in de staart.

Toronto kreeg bij een 2-1 achterstand namelijk nog een strafschop in de 90ste minuut. Vazquez ging achter de bal staan en schoot het leer ijzig kalm via de paal in doel. Meteen goed voor een punt en het veiligstellen van hun eerste plek. Vorige maand verzekerden de Spaanse draaischijf en zijn ploegmaats zich nog van de Canadian Championship.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.