(VIDEO) – Sfeervol Club-vak viert eerste driepunter tegen Lokeren: “Het uitvak was te klein!”

(VIDEO) - Sfeervol Club-vak viert eerste driepunter tegen Lokeren

29 juli 2017 20:11 - Club Brugge is met een positieve noot aan voetbalseizoen 2017-2018 begonnen. Een onmondig Lokeren kon Blauw-Zwart nooit iets in de weg leggen en ging kansloos met 0-4 onderuit. 

Het gebeurt de laatste jaren niet vaak, maar de meegereisde Brugse fans kenden zaterdagavond nog eens een zorgeloze avond op verplaatsing. Al na 5 minuten kopte Brandon Mechele het openingsdoelpunt tegen de touwen. Uitblinker Emmanuel Dennis nam vervolgens met twee goals alle spanning nog vóór de rust weg. De tweede helft was een maat voor niets, maar een owngoal van Marko Mirić zorgde nog voor de 0-4 eindstand. De Brugse aanhang genoot met volle teugen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.