(VIDEO) – WOW! Geflopte Bruggeling pakt uit met fantastische vrijschop

Nicolas Castillo scoort heerlijke vrijschop voor Pumas UNAM

24 juli 2017 03:00 - Op Jan Breydel was zijn passage niet bepaald een succes te noemen, maar desondanks twijfelt niemand eraan dat Nicolas Castillo tegen een bal kan trappen. Zo liet de 24-jarige aanvaller zich tijdens de eerste speeldag in de Mexicaanse competitie nog maar eens in positieve zin opmerken.

Zondagavond om 19 uur keken Pumas UNAM en Pachuca elkaar in de ogen. Na 90 minuten voetballen stond enkel de naam van Castillo op het scorebord. De ex-Bruggeling schonk met een geweldige vrije trap zijn ploeg de volle buit op de openingsspeeldag. Onderstaand de beelden.

Heerlijke vrijschop Castillo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.