Vier lichtpuntjes bij Club Brugge na Brugse Metten: “Zij vulden elkaar goed aan”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

22 juli 2017 09:35 - Club Brugge heeft in de Brugse Metten alweer niet kunnen winnen, voor de vierde keer op rij in deze voorbereiding. Athletic Bilbao bleek in de laatste test voor de komst van Istanbul Basaksehir met 0-2 te sterk. Velen beginnen zich zorgen te maken, al waren er ook lichtpuntjes.

“Bilbao is dan wel Sparta Rotterdam of KM Torhout niet, toch liet Club op het elan van de voorbije oefenwedstrijden over de ganse lijn geen overtuigende indruk”, vindt Het Laatste Nieuws, dat wel vier spelers een goede prestatie zag neerzetten.

“Palacios en Refaelov behoorden tot de uitblinkers en ook centraal vulden Vormer en Nakamba elkaar behoorlijk goed aan. Van een veelbelovend Blauw-Zwart was er evenwel opnieuw geen sprake. Dennis was in steun van Vossen te onstuimig en slordig om nu al de Brugse harten te veroveren – enige diepgang bij Club was bijgevolg ver te zoeken. In de opbouw ging het veel te traag en de goeie acties waren op één hand te tellen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.