Volgende transfer Club Brugge hangt al in de lucht, maar laat nog even op zich wachten

Vincent Mannaert (Club Brugge)

08 juli 2017 08:49 - Club Brugge haalde in het tussenseizoen al acht nieuwe spelers in huis, maar de transferhonger van blauw-zwart is nog niet gestild. Transfer nummer negen zit er alweer aan te komen, al laat die wellicht nog even op zich wachten…

Zo weet Het Nieuwsblad dat de transfer van de Australiër Riley McGree (18) zo goed als helemaal rond is, maar dat de jonge Australiër nog niet meteen in Brugge verwacht wordt.

De middenvelder vertoeft momenteel bij de Australische U23, met wie hij zich voorbereidt op een AFC-toernooi in Myanmar. Dat toernooi vindt plaats tussen 19 en 23 juli. Daarna reist McGree naar België af.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.