Vrees voor rellen met Club-fans: “Dat is de kat bij de melk zetten”

Club-fans met vlag (Club Brugge - Westerlo)

07 juli 2017 13:59 - Hoewel de fans van Club Brugge doorgaans de reputatie hebben vooral voor veel sfeer te zorgen in het stadion en hun spelers vurig aan te sporen, is er nog altijd een kleine minderheid die met knokpartijen de reputatie van Club bezoedelt. Er wordt nu gevreesd voor rellen met de fans van een andere eersteklasser.

Normaal gezien stond er op 15 juli in Oudenburg een oefenmatch gepland tussen Antwerp en Cercle Brugge. Die partij wordt nu afgelast, meldt Gazet van Antwerpen. Het stadsbestuur kreeg immers een mail van Antwerp dat er een confrontatie gepland stond tussen hooligans van Antwerp en van Club, dat diezelfde dag in Deinze tegen AZ Alkmaar speelt.

“Ook Club Brugge speelt diezelfde dag een oefenwedstrijd. De twee supportersgroepen zouden op dat moment dus niet zo ver van ­elkaar verwijderd zijn. En dat is de kat bij de melk zetten” legt veiligheidsverantwoordelijke Frank Verhulst van Antwerp uit.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.