‘Waarom Club Brugge straks extra hard moet vrezen voor vertrek van Denswil’

Stefano Denswil (Club Brugge - Genk) (2)

26 juli 2017 02:57 - Vanavond staat hij tegen Istanbul Basaksehir nog gewoon aan de aftrap, maar het blijft een vraagteken hoe lang Stefano Denswil nog bij Club Brugge zal blijven. Terwijl iedereen reikhalzend uitkeek naar de miljoenentransfers van José Izquierdo en Bjorn Engels, zou de Nederlander wel eens de eerste kunnen zijn die vertrekt.

Een tiental dagen geleden werd Denswil in de Duitse media al in verband gebracht met Hamburg en volgens Bild is de interesse van de traditieclub nog lang geen verleden tijd. Meer zelfs: Denswil staat nog altijd bovenaan het lijstje van HSV.

De krant oppert dat technisch directeur Jens Todt mogelijk straks nog eens naar Brugge afzakt om Denswil in actie te zien en dat Hamburg daarna snel in actie zou kunnen schieten. In Duitsland menen ze te weten dat de verdediger zo’n 7 miljoen euro zal moeten kosten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.