Waarom de rol van Claudemir bij Club door de buitenwereld onderschat werd

Claudemir en Diaby

22 juli 2017 09:58 - Club Brugge nam deze week afscheid van Claudemir. De 29-jarige Braziliaan trok na 2,5 jaar de deur van het Jan Breydelstadion achter zich dicht en ging in op een lucratieve aanbieding van het Saoedische Al Ahli, dat naar verluidt 2,7 miljoen euro op tafel legde.

Tijdens zijn passage bij Club deed Claudemir vooral dienst als eerste vervanger voor Timmy Simons of Ruud Vormer, waardoor zijn belang voor Club niet altijd even geapprecieerd werd. De middenvelder was immers vooral in de kleedkamer belangrijk, wat nog eens onderstreept wordt door Emmanuel Dennis.

De jonge aanvaller neemt op Instagram afscheid van Claudemir met een mooie boodschap. “Ik heb je maar een paar weken gekend, maar in die periode heb je mij getoond wat voor een schitterende persoon je bent. Ik wens je het allerbeste”, schrijft hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.