Waarom zowel de fans als de pers smullen van Vanlerberghe

Jordi Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

07 juli 2017 14:12 - Eén van de opvallendste transfers die Club Brugge deze zomer deed, is zonder twijfel die van Jordi Vanlerberghe. De 20-jarige verdediger/middenvelder werd voor een kleine 2 miljoen euro overgenomen van KV Mechelen, ondanks interesse van Standard, Anderlecht en AA Gent.

En hoewel hij zich op het veld nog zal moeten bewijzen, maakt de jongeling in zijn eerste interviews alvast een uitstekende indruk op iedereen. “Jordi Vanlerberghe: toffe gast. “Ik wou absoluut naar Club” – zullen de Club-supporters graag horen. Zeker omdat de rivalen uit Gent terloops nog een steekje kregen. Veel spelers drammen dat soort cliché af als ze bij een nieuwe ploeg tekenen om meteen op een goed blaadje te staan bij de fans, maar Jordi niet. Hij méénde het – je zag het in zijn ogen”, schrijft Het Nieuwsblad.

“Jordi liet ook nog eens in zijn hart kijken over zijn oude liefde KV Mechelen, volgend weekend krijgt hij zelf enkele oude ploegmaats over de vloer voor een etentje. Dit soort spelers zijn een verademing voor clubs én journalisten en worden steeds zeldzamer. Jammer.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.