Wesley kent zijn straf na stevige duels met Gent-verdediger Mitrovic

Wesley Moraes showt zijn buikspieren

18 juli 2017 15:15 - Club Brugge zal bij de start van het nieuwe seizoen sowieso geen beroep kunnen doen op Wesley Moraes. De 20-jarige aanvaller is momenteel herstellende van hersenvliesontsteking en traint individueel, maar zal hoe dan ook niet in actie kunnen komen in de eerste twee competitiewedstrijden tegen Sporting Lokeren en KAS Eupen.

Op de laatste speeldag van voetbalseizoen 2016-2017 stelde Club Brugge de tweede plaats en het bijhorende Champions League ticket veilig door een 2-1 zege tegen AA Gent. In die wedstrijd vochten Wesley en Mitrovic heel wat stevige duels uit. Op het uur kreeg de Brugse spits een knietje van Mitrovic, waarop hij reageerde met een slaande beweging aan het adres van de Serviër.

Wesley kreeg van scheidsrechter Bart Vertenten een geel karton onder zijn neus geschoven, maar de Reviewcommissie vond die straf onvoldoende. Dinsdag kwam de zaak voor bij de Geschillencommissie. Zij hebben onze Braziliaan een schorsing opgelegd van 2 weken + een boete van €600. Mitrovic komt er vanaf zonder straf. Club weet op het moment van schrijven nog niet of het in beroep gaat bij de Geschillencommissie Hoger Beroep.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.