Wie volgt Simons op? Ivan Leko lijkt zijn kapitein gekozen te hebben

Vormer - Refaelov - Cools - Denswil

08 juli 2017 19:34 - Club Brugge speelde zaterdagnamiddag een oefenwedstrijd tegen het Waasland-Beveren van Philippe Clement ter afsluiting van de oefenstage in het Nederlandse Garderen. Tijdens die oefenpot werd ook duidelijk wie straks wellicht kapitein wordt bij Blauw-Zwart. Timmy Simons gaf eerder immers al aan dat hij in zijn nieuwe rol bereid is om zijn kapiteinsband in te leveren. 

Ruud Vormer droeg vandaag de aanvoerdersband rond de arm, en dat terwijl ook Lior Refaelov op het veld stond. Onder het bewind van Michel Preud’homme was Rafa de voorbije jaren nochtans de eerste in rang om kapitein te zijn als Simons niet tussen de lijnen stond.

Met Ivan Leko aan het roer lijkt publiekslieveling Ruud Vormer nu echter de voorkeur te krijgen op Refaelov. Claudemir is na Vormer en Refaelov normaal gesproken de derde in de aanvoerderspikorde.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.