‘Zidane is vastberaden om ex-Bruggeling naar Real Madrid te halen’

Zinédine Zidane

13 juli 2017 22:30 - Real Madrid heeft zijn zinnen opnieuw op een Rode Duivel gezet. Deze keer gaat het echter niet om Eden Hazard, maar wel om Thomas Meunier. De gewezen rechtsachter van Club Brugge voetbalde zich afgelopen seizoen in de kijker bij Paris Saint-Germain en zou deze zomer zomaar opnieuw een heuse toptransfer kunnen realiseren. 

Woensdag kreeg Meunier met Dani Alves een erg stevige concurrent met het oog op volgend seizoen. En hoewel hij zich in zijn sas voelt bij PSG, is het dan ook niet ondenkbaar dat hij andere oorden opzoekt. Marca schrijft immers dat Zinédine Zidane grote fan is van de rechtsback van de Parijzenaars, die vooral indruk op hem maakte tijdens de met 4-0 gewonnen Champions League match tegen FC Barcelona.

Real Madrid houdt rekening met een vertrek van Danilo – die naar Chelsea kan verkassen – en speurt om die reden naar een back-up voor Dani Carvajal, de onbetwistbare nummer één op de rechtsachter bij De Koninklijke. Bedragen werden er voorlopig nog niet genoemd, maar Club heeft bij een transfer van Meunier recht op een opleidingsvergoeding van 2%. Al wordt er in de Spaanse pers eveneens gesuggereerd dat een huurovereenkomst tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.