Aad de Mos legt uit waarom Club Brugge en zijn supporters zich géén zorgen moeten maken

Aad de Mos (analist)

18 augustus 2017 11:00 - Club Brugge kwam in eigen huis niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen AEK Athene. Volgende week moet Blauw-Zwart dan ook nog vol aan de bak in het Olympisch Stadion in Griekenland. Toch hoeft de Brugse aanhang volgens Aad de Mos niet te wanhopen. 

“Ik vind 0-0 een prima uitslag”, vertelt de Nederlandse analist bij Q2. “Volgens mij hoeft Club Brugge zich geen grote zorgen te maken. Al geeft die 9 op 9 in de competitie misschien toch een vertekend beeld. In Lokeren, dat was een non-match, die waren niet gemotiveerd. En Eupen is ook niet meteen een referentie, terwijl ze tegen Zulte geluk hebben gehad (door de niet-gefloten strafschop, nvdr).”

De Mos ziet het desondanks positief in wat betreft de Europese kansen van de Belgische vicekampioen. “Ik heb zelf nog gewerkt in Griekenland (in 2010 bij AO Kavala, nvdr). Er zal een pak volk zijn in het Olympisch Stadion en ik weet uit ervaring dat die supporters AEK vooruit zullen schreeuwen. Nochtans kunnen zij volgens mij moeilijk het spel maken. Maar hun fans dwingen hen naar voren, dat is daar altijd zo. Als Club scoort, gaan ze door! Maar dan mogen ze wel niet gaan spelen zoals op bezoek bij Istanbul Başakşehir.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.